#FeverGlamViral

Instagram photos and videos


Fever Glam ada sediakan Ultimate Eyeliner Set tau. Ada 2 jenis, satu tu Peel Off Eyeliner & satu lagi Dual Marker. So, hgpa dah ada Ultra Thin, Thin & Thick kalau grab set ni. . . Cara bersihkan pun sangat mudah, untuk Peel Off hanya perlu tarik sahaja dan settle. Untuk Marker pula perlu tisu basah @ air. . Ada offer okay daripada harga asal RM72 tapi boleh dapatkan dengan harga RM46 sahaja sekarang. . . Click link on bio for order 💕 . . #feverglam #feverglamlya #jerungavaeyra #feverglampromoraya #feverglamhq #feverglammy #feverglammalaysia #feverglammurah #feverglambff #feverglamlovers #feverglamklang #feverglamselangor #feverglamviral #feverglamcosmetic #feverglamcosmetics #feverglamclassyandfabulousteam #feverglamthebest #feverglammereciks💋 #sayajual #visitmyig

0

PROMO FEVER GLAM SETAHUN SEKALI! Nahhh ada 15 warna untuk awak pilih! 7 kaler Kebaya Gang (Limited Edition) + 8 kaler Smash Collection! Limited Edition takkan di keluarkan dah taww lepas raya! Semua cun cun berdarah hidung dan warna yang jarang korang senang nak jumpa! Harga Asal : RM36.00 Ada promo, beli 2 hanya pada harga RM66 sahaja. Nak lagi jimat berbelanja? Beli terussss 3! Hanya pada harga RM90 sahaja! . Dah boleh risik risik dengan ciksue. Jangan malu jangan segan. . Kalau dah rasa tak sabar meronta jiwa, terussss serang di wasep! Tekan Link Di bio ! . Rugi ke kalau tak sambar? Jawapannya, memang rugi sebabbbb promo Fever Glam hanya setahun sekali! 🔥🔥 . Lagi satu, ada free gift istimewa menanti awak-awak❤️

1

BAHAN KANDUNGAN LIPMATTE Bahan utama yg terdapat di dalam FEVER GLAM Lipmatte ini ialah ia diperkaya dengan Vitamin E dan mengandungi Argan Oil dan Shea Butter.⠀ ⠀ Setiap bahan-bahan ni mempunyai kelebihan mereka tersendiri.⠀ ⠀ VITAMIN E - Bertindak sebagai antioksidan yang mencegah bibir rosak disebabkan radikal bebas.⠀ - Radikal bebas ni dtg dr sinaran UV yang memang tak bagus untuk kulit termasuk⠀ bibir.⠀ - Vitamin E melindungi bibir sepanjang hari dan dlm masa yang sama merawat⠀ kerosakan bibir.⠀ - Selain itu, lama kelamaan bibir boleh merah semula jadi!⠀ ⠀ ARGAN OIL - Membantu rawat bibir yang rosak! Minyak Argan mudah meresap dalam bibir.⠀ - Sebab tu bibir tak akan kering lagi.⠀ Bye bibir kering dan merekah!⠀ ⠀ SHEA BUTTER - Melindungi serta merawat bibir anda dari kekeringan atau merekah.⠀ Ia dipenuhi oleh Vitamin F utk pastikan bibir anda terhidrat dgn baik serta⠀ melembutkannnya.⠀ - Jadi, jangan risau dah kastemer2 yg ada masalah bibir kering tapi teringin sgt nak pakai lipstick matte! Fever Glam Liquid Matte mencantikkan serta merawat bibir!⠀ - Apa yg best nye, dah tak perlu nak apply lip balm atau vaselin bg melembabkan bibir sebelum apply lipstick matte ni! . Nak order? Whatsapp or Tekan link di bio !

2

PROMO FEVER GLAM SETAHUN SEKALI! Nahhh ada 15 warna untuk awak pilih! 7 kaler Kebaya Gang (Limited Edition) + 8 kaler Smash Collection! Limited Edition takkan di keluarkan dah taww lepas raya! Semua cun cun berdarah hidung dan warna yang jarang korang senang nak jumpa! Harga Asal : RM36.00 Ada promo, beli 2 hanya pada harga RM66 sahaja. Nak lagi jimat berbelanja? Beli terussss 3! Hanya pada harga RM90 sahaja! . Dah boleh risik risik dengan ciksue. Jangan malu jangan segan. . Kalau dah rasa tak sabar meronta jiwa, terussss serang di wasep! Tekan link di bio ! . Rugi ke kalau tak sambar? Jawapannya, memang rugi sebabbbb promo Fever Glam hanya setahun sekali! 🔥🔥 . Lagi satu, ada free gift istimewa menanti awak-awak❤️

1

Auchhh 🙈 Petang jalan-jalan pakai lipmatte ni baru syokk , abang abang dok pandang je . Bukan perempuan je boley beli , lelaki pon boley order Fever Glam Lipmatte ni tau untuk present as a gift for your gf or wife . Baru lha kekal lama mcam lipmatte yang sentiasa melekat di bibir gituww , ahakkss😜😜😜

1

Haa ni feedback dari sepupu sis sendiri , dy tengok sis pakai lipmatte ni dia terus order dgn sis . Code Big bang . Sesape yang berminat tu order cepat” sebab stok dah tak banyak . Nak order Tekan Link di bio .

1

Tengok ni , sis jual sis pakai sebab apa ? Sebab feverglam lipmatte ni memang selesa dan cantik bila dipakai . Sis nak bibir sis dirawat oleh Fever Glam Lipmatte ni . Yang sis pakai code Berry Kebarung 🙈

1

Kenapa customer kami in laff sangat dengan Feverglam Lipmatte? Kenapa ya? Biaq Lya bagitau . 1. Lipmatte kami ada vitamin E, shea butter tambah extra lagi argan oil. So setiap sapuan tu memang licin, smooth dan bibir jadi instant moist! . 2. Tahan lama, tapi mudah di bersihkan. Magik kan? . 3. Warna yang sangat pigmented so sekali calit pun warna dia dah #popout! . Tapi masa promosi dah nak habis ni. Better hgpa grab cepat cepat and rasa sendiri pengalaman ber #FeverGlam. . So kat sini Lya hidangkan sekali antara ribuan wajah wajah yang dah jatuh cinta ikat mati dengan lipmatte kami ♥️ . Click link on bio for order 💕 . . #feverglam #feverglamlya #jerungavaeyra #feverglampromoraya #feverglamhq #feverglammy #feverglammalaysia #feverglammurah #feverglambff #feverglamlovers #feverglamklang #feverglamselangor #feverglamviral #feverglamcosmetic #feverglamcosmetics #feverglamclassyandfabulousteam #feverglamthebest #feverglammereciks💋 #sayajual #visitmyig

0

Kenapa customer kami in laff sangat dengan Feverglam Lipmatte? Kenapa ya? Biaq Lya bagitau . 1. Lipmatte kami ada vitamin E, shea butter tambah extra lagi argan oil. So setiap sapuan tu memang licin, smooth dan bibir jadi instant moist! . 2. Tahan lama, tapi mudah di bersihkan. Magik kan? . 3. Warna yang sangat pigmented so sekali calit pun warna dia dah #popout! . Tapi masa promosi dah nak habis ni. Better hgpa grab cepat cepat and rasa sendiri pengalaman ber #FeverGlam. . So kat sini Lya hidangkan sekali antara ribuan wajah wajah yang dah jatuh cinta ikat mati dengan lipmatte kami ♥️ . Click link on bio for order 💕 . . #feverglam #feverglamlya #jerungavaeyra #feverglampromoraya #feverglamhq #feverglammy #feverglammalaysia #feverglammurah #feverglambff #feverglamlovers #feverglamklang #feverglamselangor #feverglamviral #feverglamcosmetic #feverglamcosmetics #feverglamclassyandfabulousteam #feverglamthebest #feverglammereciks💋 #sayajual #visitmyig

0

Kenapa customer kami in laff sangat dengan Feverglam Lipmatte? Kenapa ya? Biaq Lya bagitau . 1. Lipmatte kami ada vitamin E, shea butter tambah extra lagi argan oil. So setiap sapuan tu memang licin, smooth dan bibir jadi instant moist! . 2. Tahan lama, tapi mudah di bersihkan. Magik kan? . 3. Warna yang sangat pigmented so sekali calit pun warna dia dah #popout! . Tapi masa promosi dah nak habis ni. Better hgpa grab cepat cepat and rasa sendiri pengalaman ber #FeverGlam. . So kat sini Lya hidangkan sekali antara ribuan wajah wajah yang dah jatuh cinta ikat mati dengan lipmatte kami ♥️ . Click link on bio for order 💕 . . #feverglam #feverglamlya #jerungavaeyra #feverglampromoraya #feverglamhq #feverglammy #feverglammalaysia #feverglammurah #feverglambff #feverglamlovers #feverglamklang #feverglamselangor #feverglamviral #feverglamcosmetic #feverglamcosmetics #feverglamclassyandfabulousteam #feverglamthebest #feverglammereciks💋 #sayajual #visitmyig

0

Kenapa customer kami in laff sangat dengan Feverglam Lipmatte? Kenapa ya? Biaq Lya bagitau . 1. Lipmatte kami ada vitamin E, shea butter tambah extra lagi argan oil. So setiap sapuan tu memang licin, smooth dan bibir jadi instant moist! . 2. Tahan lama, tapi mudah di bersihkan. Magik kan? . 3. Warna yang sangat pigmented so sekali calit pun warna dia dah #popout! . Tapi masa promosi dah nak habis ni. Better hgpa grab cepat cepat and rasa sendiri pengalaman ber #FeverGlam. . So kat sini Lya hidangkan sekali antara ribuan wajah wajah yang dah jatuh cinta ikat mati dengan lipmatte kami ♥️ . Click link on bio for order 💕 . . #feverglam #feverglamlya #jerungavaeyra #feverglampromoraya #feverglamhq #feverglammy #feverglammalaysia #feverglammurah #feverglambff #feverglamlovers #feverglamklang #feverglamselangor #feverglamviral #feverglamcosmetic #feverglamcosmetics #feverglamclassyandfabulousteam #feverglamthebest #feverglammereciks💋 #sayajual #visitmyig

0

Kenapa customer kami in laff sangat dengan Feverglam Lipmatte? Kenapa ya? Biaq Lya bagitau . 1. Lipmatte kami ada vitamin E, shea butter tambah extra lagi argan oil. So setiap sapuan tu memang licin, smooth dan bibir jadi instant moist! . 2. Tahan lama, tapi mudah di bersihkan. Magik kan? . 3. Warna yang sangat pigmented so sekali calit pun warna dia dah #popout! . Tapi masa promosi dah nak habis ni. Better hgpa grab cepat cepat and rasa sendiri pengalaman ber #FeverGlam. . So kat sini Lya hidangkan sekali antara ribuan wajah wajah yang dah jatuh cinta ikat mati dengan lipmatte kami ♥️ . Click link on bio for order 💕 . . #feverglam #feverglamlya #jerungavaeyra #feverglampromoraya #feverglamhq #feverglammy #feverglammalaysia #feverglammurah #feverglambff #feverglamlovers #feverglamklang #feverglamselangor #feverglamviral #feverglamcosmetic #feverglamcosmetics #feverglamclassyandfabulousteam #feverglamthebest #feverglammereciks💋 #sayajual #visitmyig

1

Kenapa customer kami in laff sangat dengan Feverglam Lipmatte? Kenapa ya? Biaq Lya bagitau . 1. Lipmatte kami ada vitamin E, shea butter tambah extra lagi argan oil. So setiap sapuan tu memang licin, smooth dan bibir jadi instant moist! . 2. Tahan lama, tapi mudah di bersihkan. Magik kan? . 3. Warna yang sangat pigmented so sekali calit pun warna dia dah #popout! . Tapi masa promosi dah nak habis ni. Better hgpa grab cepat cepat and rasa sendiri pengalaman ber #FeverGlam. . So kat sini Lya hidangkan sekali antara ribuan wajah wajah yang dah jatuh cinta ikat mati dengan lipmatte kami ♥️ . Click link on bio for order 💕 . . #feverglam #feverglamlya #jerungavaeyra #feverglampromoraya #feverglamhq #feverglammy #feverglammalaysia #feverglammurah #feverglambff #feverglamlovers #feverglamklang #feverglamselangor #feverglamviral #feverglamcosmetic #feverglamcosmetics #feverglamclassyandfabulousteam #feverglamthebest #feverglammereciks💋 #sayajual #visitmyig

0

KEBAYA GANG (L.E). PEACHY CHITTY 🌼 Fever glam lipmatte contains ; - ✔️Shea butter (Help moisture your lips & avoid dryness,full with Vitamin F for hydrated and smooth lips). ✔️Vitamin E (Act as anti-oxidant to prevent damage lips cause of UV, in the same time can treat lips). ✔️Argan oil (Help treating damage lips) . P/S : Limited edition, available while stock last ! . Say NO ❌ to dry lips ! Click link on bio for order 💕 . . #feverglam #feverglamlya #jerungavaeyra #feverglampromoraya #feverglamhq #feverglammy #feverglammalaysia #feverglammurah #feverglambff #feverglamlovers #feverglamklang #feverglamselangor #feverglamviral #feverglamcosmetic #feverglamcosmetics #feverglamclassyandfabulousteam #feverglamthebest #feverglammereciks💋 #sayajual #visitmyig

0

Kenapa customer kami in laff sangat dengan Feverglam Lipmatte? Kenapa ya? Biaq Lya bagitau . 1. Lipmatte kami ada vitamin E, shea butter tambah extra lagi argan oil. So setiap sapuan tu memang licin, smooth dan bibir jadi instant moist! . 2. Tahan lama, tapi mudah di bersihkan. Magik kan? . 3. Warna yang sangat pigmented so sekali calit pun warna dia dah #popout! . Tapi masa promosi dah nak habis ni. Better hgpa grab cepat cepat and rasa sendiri pengalaman ber #FeverGlam. . So kat sini Lya hidangkan sekali antara ribuan wajah wajah yang dah jatuh cinta ikat mati dengan lipmatte kami ♥️ . Click link on bio for order 💕 . . #feverglam #feverglamlya #jerungavaeyra #feverglampromoraya #feverglamhq #feverglammy #feverglammalaysia #feverglammurah #feverglambff #feverglamlovers #feverglamklang #feverglamselangor #feverglamviral #feverglamcosmetic #feverglamcosmetics #feverglamclassyandfabulousteam #feverglamthebest #feverglammereciks💋 #sayajual #visitmyig

0

KEBAYA GANG (L.E). PEACHY CHITTY 🌼 Fever glam lipmatte contains ; - ✔️Shea butter (Help moisture your lips & avoid dryness,full with Vitamin F for hydrated and smooth lips). ✔️Vitamin E (Act as anti-oxidant to prevent damage lips cause of UV, in the same time can treat lips). ✔️Argan oil (Help treating damage lips) . P/S : Limited edition, available while stock last ! . Say NO ❌ to dry lips ! Click link on bio for order 💕 . . #feverglam #feverglamlya #jerungavaeyra #feverglampromoraya #feverglamhq #feverglammy #feverglammalaysia #feverglammurah #feverglambff #feverglamlovers #feverglamklang #feverglamselangor #feverglamviral #feverglamcosmetic #feverglamcosmetics #feverglamclassyandfabulousteam #feverglamthebest #feverglammereciks💋 #sayajual #visitmyig

0

Kenapa customer kami in laff sangat dengan Feverglam Lipmatte? Kenapa ya? Biaq Lya bagitau . 1. Lipmatte kami ada vitamin E, shea butter tambah extra lagi argan oil. So setiap sapuan tu memang licin, smooth dan bibir jadi instant moist! . 2. Tahan lama, tapi mudah di bersihkan. Magik kan? . 3. Warna yang sangat pigmented so sekali calit pun warna dia dah #popout! . Tapi masa promosi dah nak habis ni. Better hgpa grab cepat cepat and rasa sendiri pengalaman ber #FeverGlam. . So kat sini Lya hidangkan sekali antara ribuan wajah wajah yang dah jatuh cinta ikat mati dengan lipmatte kami ♥️ . Click link on bio for order 💕 . . #feverglam #feverglamlya #jerungavaeyra #feverglampromoraya #feverglamhq #feverglammy #feverglammalaysia #feverglammurah #feverglambff #feverglamlovers #feverglamklang #feverglamselangor #feverglamviral #feverglamcosmetic #feverglamcosmetics #feverglamclassyandfabulousteam #feverglamthebest #feverglammereciks💋 #sayajual #visitmyig

0

SMASH COLLECTION. UNICORN 🌼 Fever glam lipmatte contains ; - ✔️Shea butter (Help moisture your lips & avoid dryness,full with Vitamin F for hydrated and smooth lips). ✔️Vitamin E (Act as anti-oxidant to prevent damage lips cause of UV, in the same time can treat lips). ✔️Argan oil (Help treating damage lips) . Say NO ❌ to dry lips ! Click link on bio for order 💕 . . #feverglam #feverglamlya #jerungavaeyra #feverglampromoraya #feverglamhq #feverglammy #feverglammalaysia #feverglammurah #feverglambff #feverglamlovers #feverglamklang #feverglamselangor #feverglamviral #feverglamcosmetic #feverglamcosmetics #feverglamclassyandfabulousteam #feverglamthebest #feverglammereciks💋 #sayajual #visitmyig

0

Kenapa customer kami in laff sangat dengan Feverglam Lipmatte? Kenapa ya? Biaq Lya bagitau . 1. Lipmatte kami ada vitamin E, shea butter tambah extra lagi argan oil. So setiap sapuan tu memang licin, smooth dan bibir jadi instant moist! . 2. Tahan lama, tapi mudah di bersihkan. Magik kan? . 3. Warna yang sangat pigmented so sekali calit pun warna dia dah #popout! . Tapi masa promosi dah nak habis ni. Better hgpa grab cepat cepat and rasa sendiri pengalaman ber #FeverGlam. . So kat sini Lya hidangkan sekali antara ribuan wajah wajah yang dah jatuh cinta ikat mati dengan lipmatte kami ♥️ . Click link on bio for order 💕 . . #feverglam #feverglamlya #jerungavaeyra #feverglampromoraya #feverglamhq #feverglammy #feverglammalaysia #feverglammurah #feverglambff #feverglamlovers #feverglamklang #feverglamselangor #feverglamviral #feverglamcosmetic #feverglamcosmetics #feverglamclassyandfabulousteam #feverglamthebest #feverglammereciks💋 #sayajual #visitmyig

0

SMASH COLLECTION. INSATIABLE 🌼 Fever glam lipmatte contains ; - ✔️Shea butter (Help moisture your lips & avoid dryness,full with Vitamin F for hydrated and smooth lips). ✔️Vitamin E (Act as anti-oxidant to prevent damage lips cause of UV, in the same time can treat lips). ✔️Argan oil (Help treating damage lips) . Say NO ❌ to dry lips ! Click link on bio for order 💕 . . #feverglam #feverglamlya #jerungavaeyra #feverglampromoraya #feverglamhq #feverglammy #feverglammalaysia #feverglammurah #feverglambff #feverglamlovers #feverglamklang #feverglamselangor #feverglamviral #feverglamcosmetic #feverglamcosmetics #feverglamclassyandfabulousteam #feverglamthebest #feverglammereciks💋 #sayajual #visitmyig

0