ImageSlideShow requires Javascript
  • Driehoek Ekeren
  • Driehoek Ekeren

 

 
Welkom op de site van de coolste school van "A". Basischool 3Hoek zorgt voor een frisse wind in heel Ekeren en omgeving. Onze gedurfde combinatie van het beste van het traditioneel onderwijs met het beste van het methodeonderwijs maken van de school een uniek gegeven waar ieder kind op zijn/haar niveau kan leskrijgen. U kan hier vanaf 0 jaar (in onze mini-crèche) instappen en doorstromen naar onze kleuterschool en naar de lagere school. Iedere afdeling is een tandwieltje in een mooi project dat van jullie schatten... schitterende kinderen maakt.

De Coolste school van A! doet nu ook mee aan 10 op 10 voor verkeer.  Hiervoor zullen er enkele leuke acties worden uitgewerkt zodat uw kinderen zich veiliger op straat kunnen begeven.

Bekijk onze "Coolste-school-van-A-verkeersblog".  Hierin vind je een stand van zaken wat wij allemaal ondernemen met jullie kids om ze veilig op straat te sturen.  www.123website.be/verkeersblog3Hoek 
Sinds vorig schooljaar zorgen wij in Ekeren en verre omgeving voor een frisse wind binnen het onderwijslandschap. In basisschool 3Hoek kozen wij voor een gedurfde combinatie tussen het beste uit het traditioneel onderwijs en het beste uit het methodeonderwijs. In onze school streven wij naar smartboards in alle klassen,  I-pads, lessen Frans vanaf het derde leerjaar, lessen Engels vanaf het vijfde leerjaar, ... Als je dit allemaal combineert met een jong en dynamisch leerkrachtenteam, een knappe omgeving, leuke lokalen, een huiselijke sfeer, leuke originele projecten, ... Kortom trachten wij voor onze leerlingen een droom te creëren die werkelijkheid zal worden. Waar kan je nog een plaats vinden waar jullie grootste schatten zich zo thuis gaan voelen? Deze website zal jullie een duidelijk beeld geven van onze grote kracht met maar één doel voor ogen: van jullie meest kostbare bezit de grootste "schat" van de hele wereld maken. Jullie kindjes kunnen bij ons terecht vanaf O jaar tot 12 jaar. Nadien kunnen zij doorstromen in het Koninklijk Atheneum van Ekeren. Met erg veel plezier geef ik jullie een rondleiding voor en achter de schermen in de wondere wereld van "den 3Hoek". Dit kan tijdens de schooluren, na de schooluren. Ik wens jullie welkom in de betoverende wereld van basisschool 3Hoek.

Groetjes,
Rudi Mennens, directeur (gsm: 0476/526.626)